SpeaKING is on the stage

SpeaKING sahnede, Konuşma becerileri, etkili bir şekilde iletişim kurmamızı sağlayan beceriler olarak tanımlanır. Bize bilgiyi sözlü olarak ve dinleyicinin anlayabileceği şekilde iletme yeteneği verirler. Güvenle ve akıcı bir şekilde konuşabilme yeteneği, çocukların okulda zamanları boyunca geliştirecekleri ve yaşamları boyunca onlara yardımcı olacak bir şeydir. Bu projede öğrencilerin akıcı bir şekilde İngilizce konuşmalarını amaçlıyoruz. Oyun tasarlayarak ve oynayarak, şarkı söyleyerek ve diğer aktivitelerle yapacağız. Konuşma becerisini öğrenmek, öğrencilerin etkili bir şekilde iletişim kurma yeteneklerini geliştirmelerine ve öğrencilere özgüven sağlamalarına yardımcı olacaktır. Okul müfredatı ile entegrasyonu sağlayacağız ve öğrencilerimiz eğitim online etkinliklerine katılıyor.

29.03.2022 754